Univerzalni pravega usnja avto volan kritje kača kožo vzorec cowhide volan-kolo zaviti pletenic z iglo, nit X9 thumb
Univerzalni pravega usnja avto volan kritje kača kožo vzorec cowhide volan-kolo zaviti pletenic z iglo, nit X9 thumb
Univerzalni pravega usnja avto volan kritje kača kožo vzorec cowhide volan-kolo zaviti pletenic z iglo, nit X9 thumb
Univerzalni pravega usnja avto volan kritje kača kožo vzorec cowhide volan-kolo zaviti pletenic z iglo, nit X9 thumb
Univerzalni pravega usnja avto volan kritje kača kožo vzorec cowhide volan-kolo zaviti pletenic z iglo, nit X9 thumb
Univerzalni pravega usnja avto volan kritje kača kožo vzorec cowhide volan-kolo zaviti pletenic z iglo, nit X9 thumb

Univerzalni pravega usnja avto volan kritje kača kožo vzorec cowhide volan-kolo zaviti pletenic z iglo, nit X9

€9.55

Dobavljivost:Na zalogi
+
V košarico Na seznam želja

Ta poziv "Izdelek ni združljiv z vašo napravo" se pojavi, ko nakupujete prezrite to sporočilo, saj naši izdelki so univerzalne (tovornjaki, avtobusi, RVs ni mogoče uporabiti).Naši izdelki so primerni za skoraj vse Limuzina, 97% gospodarska vozila, 95% športna terenska vozila", prosimo, bodite prepričani, da kupite.Če ste še vedno niste prepričani,, priporočljivo je, da si izmerite premer (zunanji premer) vašega avtomobila volan.Naši izdelki so primerni za standardne krmiljenje kolesa s premerom 38 cm(15inch) .

Materiali, ki se neposredno obdeluje originalne kože, goveda, por je zelo jasno, usnje je mehko,močna in ni enostavno, da bo zlomil.Najbolj izrazita značilnost pokrovčka ni izginja.Paket vključuje : 1 x volan pokrov, 1 x šivalne igle 1 x sukanca za šivanje

Ustreza 38 cm ali 15"(Zunanji premer za 14,9"-15.1") standard avto volan popolnoma.Ta izdelek je primeren za skoraj 97%, modelov avtomobilov.

Anti-slip učinek vrh-plast usnja je najboljši izmed vseh izdelkov iz usnja.Površina usnja, ki bo postala bolj sijoča in svetlejši po uporabi.

Cele kože, en vmesnik.

Element lahko zaščito vašega novega volana, ali pokrov v prvotni volan, ki je bila dotrajana, ki zagotavlja povsem novo perspektivo za notranjost vašega avtomobila.

Možno je, da boste lahko občutili volan postane vroče ali hladno, v ekstremnih vremenskih.Nelagodje je lahko razrešen do neke mere z uporabo pokrov.

Različne volan zajema lahko prikaz posameznih funkcij, ker dobro dekorativne učinke.

Oblikovanje Antilop materiala kontaktne površine naredi pokrov in volana prilegajo tesno skupaj.Tako je dober anti-slip učinek.

Odebeljena design-volan kritje je dovolj močna.Prosimo, odsek, ki je tesno povezana s silo, ko je dala na kolo.Prosim, ne skrbite.To ne bo uničeno.

Izdelek premer (zunanji premer) je: 38 cm.Ta izdelek je primeren za skoraj 97%, modelov avtomobilov.

Krmiljenje pokrovček mora biti žico z roko.To bo trajalo približno 30-40 minut do konca šivanje.Lahko najdete Namestitev video z iskanjem O SHI AVTO na Youtube.

PLAČILO: 1. Sprejemamo plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga plačila, ki AE podpira. 2. Navedite vaše posebne zahteve (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) ko oddaji naročila, ali pustite sporočilo na nas.POŠILJKE: 1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko.To je zahteva Post Office of China, ko izpolnite dostava obrazec!! 2. Kot običajno, bomo BREZPLAČNO LADJE, paket prek prodajalca načine pošiljanja.Prosimo, kontaktirajte nas, če želite, da ladja po drugi ladijski modeli, kot so DHL, UPS, FedEx, EMS, itd.pri oddaji naročila.ČAS DOSTAVE: Vse elemente, ki bo dostavljena v roku 3-5 delovnih dni.Z Letalom: 15-20 dni, AZIJA, Evropa, Severna Amerika Z DHL, UPS, FedEx: 3-5 delovne dni, da večina držav OBVESTILO: Mi nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Če davka ali dajatve v državi, v kateri je zelo visoka, prosimo, da nas obvesti, da razglasi nizko vrednost na računu, tako da boste lahko plačali nizke davčne.VRNE & GARANCIJA: 1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava. 2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.POVRATNE informacije: Če ste prijetno kupovanje v naši trgovini, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za naše izdelke in storitve s 5-zvezdic.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli težave in nam daje priložnost, da reši to pred odhodom negativne povratne informacije.Razumevanje je zelo dobrodošel.

Oznake: usnje vinil zaviti, avto volan kritje pravega usnja crv, pletenic avto volan, usnje, usnjeni sukanec, avto usnje zaviti, chevrolet tovornjak kolo pokrov pravega usnja, usnje, usnjeni sukanec vosek, pletenic krmilo, film usnje, avto usmerjanje kolesni pokrov.

Funkcija Občutek mehke/Perfect match
Posebne Funkcije Zaščitna volan
Blagovna Znamka O SHI AVTO
Učinek Zaščito notranjosti vozila
Uporablja Model Primerna za 99% avtomobilov (premer 38 cm)
Postavka Dolžina 105cm
Postavka Višina 0.15cm
Element Širina 10cm
Vrsta Materiala Vrhnjo Plast Usnja
Ime Modela A34
Postavka Premer 38cm
Element Teža 0.12kg
Postavka Vrsta Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča
Pranje model Čiščenje
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Velikost Suitable for 99% models (38cm in diameter)
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki

€2.78
LEEPEE Avto Volan Pokrov, ki je Primerna za 37-38 cm Univerzalno Anti Slip Dihanje Ogljikovih Vlaken PU Usnje Volanski Zajema
Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Udobno in nosljivi usnje Materiali: Ogljikovih Vlaken ,PU Usnje Velikost: Primerna za 37-38 CM Paketu: 1 x Avto Volan Pokrov 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2.
€12.87
Štirje letni časi univerzalno high-end umetnega usnja avto volan zajema dva-barvni šivi 38 CM športni avto, dodatna oprema
nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič
€2.28
Avto Volan Kritje Dihanje Anti Slip PU Usnje Volanski Zajema Primerna 37-38 cm Auto Dekoracijo iz Ogljikovih Vlaken
Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Udobno in nosljivi usnje Materiali: Ogljikovih Vlaken ,PU Usnje Velikost: Primerna za 37-38 CM Paketu: 1 x Avto Volan Pokrov
€17.41
APPDEE Black Pravega Usnja DIY Avto Volan Kritje za Mitsubishi Pajero 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010
Opomba: 1. Skrbno preverite, ali je vaš avto volan je enako kot naša slika.Če je enaka, lahko pa ga kupite.Če je drugačen, prosimo, navedite vaše volan sliko storitev za stranke. 2. Izdelek Material:100% kakovost cowhide. 3. Če potrebujete osebno prilagajanje,
€8.63
O SHI AVTO Universal Športni Stil Volan Pokrov Avtomobila Fibe Usnjeni Volan Pletenic Anti-wear Krmiljenje Pokrovček 38 cm X9
Ta poziv Izdelek ni združljiv z vašo napravo se pojavi, ko nakupujete prezrite to sporočilo, saj naši izdelki so univerzalne (tovornjaki, avtobusi, RVs ni mogoče uporabiti).Naši izdelki so primerni za skoraj vse Limuzina, 97% gospodarska vozila, 95%