UniLook 5MP IP Kamero poe onvif Zvoka Vgrajen Mikrofon IP CCTV Varnosti Kupolo Dome Kamera H. 265 6PACK Siva thumb
UniLook 5MP IP Kamero poe onvif Zvoka Vgrajen Mikrofon IP CCTV Varnosti Kupolo Dome Kamera H. 265 6PACK Siva thumb
UniLook 5MP IP Kamero poe onvif Zvoka Vgrajen Mikrofon IP CCTV Varnosti Kupolo Dome Kamera H. 265 6PACK Siva thumb
UniLook 5MP IP Kamero poe onvif Zvoka Vgrajen Mikrofon IP CCTV Varnosti Kupolo Dome Kamera H. 265 6PACK Siva thumb
UniLook 5MP IP Kamero poe onvif Zvoka Vgrajen Mikrofon IP CCTV Varnosti Kupolo Dome Kamera H. 265 6PACK Siva thumb
UniLook 5MP IP Kamero poe onvif Zvoka Vgrajen Mikrofon IP CCTV Varnosti Kupolo Dome Kamera H. 265 6PACK Siva thumb

UniLook 5MP IP Kamero poe onvif Zvoka Vgrajen Mikrofon IP CCTV Varnosti Kupolo Dome Kamera H. 265 6PACK Siva

€227.06

Dobavljivost:Na zalogi
+
V košarico Na seznam želja

Preberite, Preden Boste Kupili: Davčna&Dolžnost, nudimo brezplačno dostavo za večino držav , vendar jih ne zajemajo vseh davčnih & dolžnost.Kupci morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Obvestilo za Evropske Kupce, da je naša prodaja-cene ne vključujejo DDV-ja!Če želite popolnoma brez davka, se prepričajte, da nas kontaktirate pred oddaji naročila!Hvala!Vljudno Opozarja, da ruski prijatelji, ki ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot www.pocitnice-hrvaska-jadran.si Premium Ladijski promet).Daljinsko Takse, Če vaš naslov, ki je definiran kot oddaljena območja, če so dobavljeni z Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne 40$ remote, ladijski promet pristojbina.Ali lahko nam drug naslov, ki je ne remot.Hvala za vaše sodelovanje!City & Zip Kodo, povečuje verjetnost za uspešno dostavo paketov, prosimo, izpolnite pravo mesto ime in poštno številko pred oddaji naročila.

UniLook 5MP kamero Dome POE tehnologijo IP Security Kamere, Avdio Vgrajen Mikrofon Hikvision združljiv Zunanji CCTV Kamere Nepremočljiva IR 30 m H. 265 Onvif - 6 Kosov v enem paketu z 3pcs 30ft omrežni kabel

Super 5.0 MP HD Ločljivost

Ta IP PoE fotoaparat S svojo 1/3" Progressive Scan CMOS, prinaša 5 milijona slikovnih Pik (2592 x 1944), zagotavlja raven podrobnosti, ki so potrebne za obrazne priznanje in registrske tablice identifikacijo.

Z Micphone Vgrajen

Ta video nadzor Dome kamera je vgrajena v eno-way Audio funkcijo.Dvigni glas okoli, in dobili jasen glas na otherside.One-way Audio funkcijo, zabeležite vsako rahel zvok,Zaščito vas in vaše družine varnost vsak sekund.

Široko vidno Polje z 2,8 mm širokokotni objektiv

Opremljeno z 2,8 mm objektiv, varnostna kamera se ponaša diagonalni zorni kot 130°.V primerjavi z običajnimi fotoaparati, katere leče je 4 mm in kritje le 98°diagonalno zornega kota, naša kamera vam omogoča, da vidite več kotiček vaše hiše z lahkoto.

H. 265 Stiskanje in Power over Ethernet (POE), Plug and Play z POE NVR

S H. 265 stiskanje, lahko shranite več informacij z manj trde diske, ki vam omogoča, da naredite več z manj, in dramatično zmanjšanje velikosti datotek s to najnovejšo video format kompresije.PoE omogoča IP (internet protocol), naprave za prejemanje napajanje in prenos podatkov preko obstoječe LAN (local area network) kablih.To odpravlja potrebo namestiti ločeno napajalni kabel, poenostavi namestitev in znižuje kabli stroškov.

IP66 Vreme Ocenjeno Ohišje in Visoko Kakovost Night Vision

Idealen za zunanjo uporabo.S široko paleto v temperaturah obratovanja, to je tako, da vzdržijo ekstremne temperature in zaščitena pred prahom in dežjem.Z 18PCs LED luči in izboljšano infrardeče sevanje za 24-urni nadzor, 5MP fotoaparatom zagotoviti jasno, night vision, do 100 metrov dolge razdalje (glede na okolje).

Zaznavanje Gibanja In Opozorila

Ta sistem zazna, če je vsiljivec in sprožijo opozorila.To, boste o tem obveščeni v realnem času, da se prepreči ogrožanje varnosti.

Enostavno Plug and Play z NVRS & Deluje s Tretjim programske opreme, ISpy, BlueIris, Mejnik, Itd

Delo z Anpviz PoE NVR, in se lahko doda; za najbolj ONVIF 5MP PoE NVRs od Laview, LTS, Hikvision, EZVIZ in GW, je lahko plug and play; za ONVIF 5MP PoE NVR od Amcrest, Lorex in Dahua, se lahko doda omogočeno DHCP; Deluje na ISpy, Blueiris, Mejnik, programske opreme.Deluje z NAS.Enostavno ogledate na Spletni brskalnik, kot so IE, Firefox, Google Chrome.

Združljiv z Hikvision NVR,Plug&Play z UniLook NVR

Z ONVIF protokol,lahko enostavno povezati z Hikvision,Dahua,ect izdelkov,Povezan z Usmerjevalnikom, si lahko Ogledate tudi v telefonu,P2P funkcije, naj si vsak sekund, da vedo, kaj se dogaja v vašem domu.

Značilnosti: 1/3" UHD, CMOS-senzor Max. 5MP fotoaparat ločljivosti 2592 x 1944 izhodna nizka osvetljenost za 0,1 Lux Dan/Noč (PIS), AWB, 2D/3D-DNR, IR-CUT D-WDR, Zaznavanje Gibanja, Privacy Mask, Mirror, Flip RTSP in Onvif 17.06 združljiv H. 265/H. 264 dual-stream media server za Enostavno uporabo P2P Cloud storitev Multi spletni brskalnik, PC Odjemalca, mobilna APLIKACIJA za oddaljen dostop Neobvezno prilagajanje Objektiv/Audio/POE, itd.Strele zaščita, 4000V Močno vode-dokazilo stanovanje, IP66 18 kos new array Led IR, IR razdalja 20-30 metrov HD 2.8/3.6 mm fiksna /VF/AF objektiv

Vloga je povezovanje z Hikvision NVR ( DS-7608NI-I2/8P za Primer )

Nobene druge dodatne dejavnosti, ki so neposredno poveže naše Anpviz 5MP kamero Dome Varnostna Kamera Hikvision NVR POE vrat.Hikvision zasebnih sporazum, ki bo poskrbela, da "Play & Play" takoj.

High-End Quaity Garancija: Vse naše blaga, ki so narejeni po VRHU proizvajalec na Svetu.

7-24 poprodajne storitve: Imamo odlične prodaje in poprodajnih ekipa za podporo vam.

Hitra dostava: imeli Smo zgradili HU, DE, ES, AU, NAS Skladišče.Večina naših postavke so stanja na lokalni ravni, da poskrbite, da hitro dostavo.

Strokovno Ekipo, saj 2006: To je vaša najboljša izbira za spletno trgovanje.

Stranka uvoznih dajatev in Davka ( DDV), ki NE VKLJUČUJEJO : Kupci, ki morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Daljinsko dostave polnjenje: Če je vaš naslov na daljavo, boste morali plačati dodatne stroške prevozov ali pls, da nam drug naslov, ki ni oddaljeno.

Specila za ruski prijatelji: ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot www.pocitnice-hrvaska-jadran.si Premium Ladijski promet).Drugače www.pocitnice-hrvaska-jadran.si ne dovolite nam, da uporabite ta načina ladijskega prometa pri urejanju dostave.

Oznake: kamere cctv, kamera onvif, stikalo ethernet 9, fotoaparat surveil, UniLook, hik vizija, prenosni ethernet stikalo, onvif, kamera ip, kamera fi wi.

IR Razdalja(m) max 30 m
Tehnologija Infrardeči
Audio Izhod 1CH RCA
Napajanje S POE tehnologijo
barve Bela
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Zorni Kot 85°
Shranjevanje NOBEN
Objektiv (mm) 2,8 mm
Napajanje(V) DC 12V
Podprti Operacijski Sistemi Windows 10
Poraba Energije(W) 5W
Vrsta IP Kamera
Podprte Mobilne Sisteme ios
Stenski Nosilec Zgornja meja
Senzor CMOS
Namestitev Zgornja meja
Številka Modela IPC-D3150W-S
Stiskanje Video Format H. 265
Visoke Ločljivosti 5.0 milijona slikovnih Pik
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0.01 Lus
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Omrežni Vmesnik RJ-45 10/100Mb Utp Reža
Blagovna Znamka UniLook
Slog Dome Kamera
TF Kartica NOBEN
Milijona slikovnih pik 5MP

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki

€5.48
2 Pin/Način Zaprti Ženski Senzor odmične gredi Priključek, Vtič v Vtičnico Za Ford BA-BF Ročice Cam Tuljavo & FG Ročice Cam
Prosimo, upoštevajte:naše cene, vključno priključek ,ustreznih priključkov in tesnila cena! 1. 2 Pin/Način Zaprti Ženski Senzor odmične gredi Priključek, Vtič v Vtičnico Za Ford BA-BF Ročice Cam Tuljavo & FG Ročice Cam 2.Prav tako
€4.12
Imak 2pcs Občutljive Pregleden Mehko Hydrogel Film za Sony Xperia 5 Polno Kritje Ukrivljen Zaslon Patron
Imak 2pcs Občutljive Pregleden Mehko Hydrogel Film za Sony Xperia 5 Polno Kritje Ukrivljen Zaslon Patron Opis: Gladka zaslon ,občutljiv na dotik; Polno zajetje Ukrivljen zaslon patron; Pregledno,Mehko Poln kritje; Ne wipping conner,ne beli rob,Št elektrofiltrski
€7.11
Pet Mačka Pes Teepee z Blazine & Tablo, Prenosni Pes Šotori & Pet Hiš, Les, Platno Tipi Krat Pet Šotor Male Živali Postelja
Tip:Mačka Pes Šotor Pranje Slog: Ročno Pranje Vzorec:Natisni Barva:Kot slika kažejo Ta postelja je malo majhna, da ne bo ustrezala za velike pse,preden vam bo prosimo, da preverite velikost skrbno,hvala vam! Velikost:S,M,L S:
€21.96
5.83" LCD zaslon Za Samsung Galaxy A10E A20E A102 A202 LCD Zaslon na Dotik Računalnike z okvirjem Skupščine Zamenjava
LCD Za A10E = A20E okvir za A10E in A20E so bila različna, pls izbral pravi okvir različica 5.83 LCD zaslon Za Samsung Galaxy A10E A20E A102 A202 LCD Zaslon na Dotik Računalnike z okvirjem Skupščine Zamenjava 1. Nadzor kakovosti:
€13.55
Nov Prihod Metulj Vzorec 5D Diamond Slikarstvo Kit Lučka Lučka Diamond Mozaik Vezenje Navzkrižno Šiv Noč Domov Dekoracijo
Dobrodošli v naši spletni trgovini! Ime Izdelka:Diamond Svetilka Vključuje: zaznamek,orodje.Velikost izdelka: 18*za 8,8 cm Uporaba:DIY Umetnosti,Vrečko, Okras, Darila Značilnosti:Enostavna za začetek, modni vzorec.Naše Prednosti:Hitra Dostava,tovarne,
€4.67
Čisto Pižamo Kompleti Za Ženske Modni Čipke Saten Pijama Poletni Cvetlični More Seksi spodnje Perilo, Pižame Pižame Ženske, Homewear NOVA
Pozdravljeni!Dobrodošli v naši trgovini Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji. Modno oblikovanje,100% Čisto Nov,visoko kakovost!Opis izdelka: Material: Poliester Spol: Ženske Slog : Pyjama Določa Velikost
€9.21
2021 STRAVA Kolesarski Dres Komplet MTB Enotnih Kolesarskih Oblačil Ropa Ciclismo Kolo Nositi Oblačila, Moški Kratke športne Maillot Culotte
Opomba: Velikosti so na podlagi Azijska različica, ki so manjše od Evropskih in AMERIŠKIH turistov. Prosimo, izberite najbolj primerno velikost, ki temelji na velikost grafikona. Zaradi razlik v osebni fitnes in različnih
€22.71
Vestidos Muslimansko Obleko Plus Velikost Abaya Turčija Arabski Islamski In Oblačila Hidžab Obleke Caftan Tam Kaftan Maroški Ramadana Haljo Musulmane
Velikost Grafikona : 1 inch = 2.54 cm M:NAM velikost 4W ,združeno KRALJESTVO/EU velikost 8/34 ,Bankrot 96 cm,Pas 60 cm,Rokav 62 cm,Dolžina 135 cm L:NAM velikost 8W ,združeno KRALJESTVO/EU velikost 10/36 ,Bankrot 98 cm,Pas 64 cm,Rokav 62 cm,Dolžina
€8.91
ZKYZWX Seksi Trdna Backless Povoj T-Shirt za Ženske Poletna obleka z Dolgimi Rokavi Gumb Kratek Crop Tops Modnih Ulične
Velikost Prsi(cm) Pleče(cm) Rokavi (cm) Dolžina(cm) CN NAS Euro S 10-12 38-40 86 38 66 42 M 12-14 40-42 90 39 67 43 L 14-16 42-44 94 40 68 44 O VELIKOSTI: 1. 1 palec=2.54 cm.Prosimo, upoštevajte velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberete neposredno