Novo 10.1 palčni Tablični računalnik, zaslon na dotik, za Yestel 10.1 x2 LTE omrežja wi-fi MID Otroci, zaslon na dotik, računalnike stekla, popravilo, občutljiv na Dotik thumb

Novo 10.1 palčni Tablični računalnik, zaslon na dotik, za Yestel 10.1 x2 LTE omrežja wi-fi MID Otroci, zaslon na dotik, računalnike stekla, popravilo, občutljiv na Dotik

€9.74

Dobavljivost:Na zalogi
+
V košarico Na seznam želja

1.) Ker obstajajo različne šifra zaslon na dotik, priključek za kabel za isti Modul tablet, je bolje za vas, da razstaviti tablični računalnik ali telefon in nato preverite kodo število na spojnik zaslona na dotik ali lcd-zaslona !Mi samo zagotoviti tistega, ki ste ga dobili bodo združljive s tabličnim računalnikom ,ki pomeni, da boste mogoče dobili novo kodo številka ali druga zaključena differrent nova šifra!In Ne pozabite, da posnamete video, ko odprete paket,tako da, če vi zaslužiti napačno paket,da vam bo pomagal, da bi dobili celotno vračilo ali zamenjavo.Hvala!

2.) Vljudno prosim pustite nam vašo natančno polno ime (še posebej kupec iz RU ) & Telefonsko Št. ko boste polnjenje vašega nastopa kot kupec, tako da kurirske lahko dostave v svoje predmete pravočasno & enostavno.

Nad & naslednje določbe začnejo veljati, ko na ste naročilo!( Zelo pomembno za vas,Prosim, preberite to poglavje preden ponudbe.)

In Smo strokovno v zaslon na dotik, računalnike ,LCD zaslon in pametni deli .Mi v glavnem ne debelo ,torej, če potrebujete več drugih proizvodov, se obrnite na nas za veleprodajno ceno ,ker nekateri elementi se ne prikaže še ,če potrebujete kakršne koli druge predmete ,pošljite sporočilo ali se obrnite na nas!!

Novo 10.1 palčni Tablični računalnik, zaslon na dotik, za Yestel 10.1 x2 LTE omrežja wi-fi MID Otroci, zaslon na dotik, računalnike stekla, popravilo, občutljiv na Dotik

To je bolje za vas, da 2pcs,saj je lomljivih predmetov.

1.) Smo le acept Depozitni,za druge plačilne metode,pls obrnite na prodajalca pred ponudb.

1.) Blago bo poslano v roku 2-5 delovnih dni po potrjeno Plačilo.Brezplačna dostava je Kitajska post letalom/HK Pošti; poskrbeli Bomo za sledenje ni za vse način dostave.Lahko spremljate na njihovi uradni wesite.

2. ) Nismo odgovorni za prevoznik tranzitni čas.Te informacije, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi & prazniki.

3.) Kupci iz Brazilije je treba zagotoviti CPF število vnaprej, če se odločite, UPS, DHL ali,drugače,smo na ladji prek EMS.

4.)Vsi kupci morali dodatno plačati pristojbino za oddaljeno območje storitev DHL,UPS ali Fedex ,vendar ni potrebe po EMS .

5.) Dostavo časi se lahko razlikujejo, zlasti v obdobjih ali inclimate vremenske razmere.prosimo, ne odprete spora, dokler se obrnite na nas.Če ste nujne ,potem vljudno prosim izberite DHL ali drugih izrecnih !

MI LAHKO PODALJŠA DOBAVNI ČAS ZA VAS,ČE NE BOSTE DOBILI PRAVOČASNO.

1.) Vsak deli bodo pregledani pred dobavo ,ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, zaradi nestrokovnega delovanja.

2.) Če niste zadovoljni z nakupom , si lahko izmenjujete predmete prejeli, vendar se boste morali obrniti nam v 3days po prejemu vašega naročila ,vendar boste morali plačati vse dodatne ladijski promet pristojbina, ki so nastali in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje .

3.) Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko bomo dobili delov, Ladijski promet pristojbina je nepovraten .Ponovno pošiljanje ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Da bi dobili pravočasno & best po-prodaje sersive,vljudno prosimo, poskusite svoje najboljše, da bi nekaj video! 1.Če se vam zdi polje zdrobljen ali postavke, ki so razdeljene-----> bi razpakiranje video/ ali jasne fotografije predmetov --->pišite nam nato pošljite video! 2. Če ste dobili unworking predmetov;vljudno prosim za ponastavitev ali posodobitev po namestitvi ,če še vedno ni uporaben,potem bi testiranje video -----> pišite nam in poslali video

Oznake: pc tablet, 10 palčni zaslon na dotik, 7 palčni na dotik, 10 palčni zaslon tabličnega, p10 tablet, onda, tablični obloge 10, 7 palčni zaslon na dotik, tablični yestel, 5 palčni zaslon.

DIOD Na Zalogi
Wholesales Podpora
Čas Dostave V roku 24 ur po tem, ko plačilo prispe
Blagovna Znamka Qi Hande
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Brezplačna Dostava Kitajska Pošti
veleprodajne cene MOQ je nad 20pcs ,vljudno prosim stik z nami,hvala
Številka Modela Za Yestel 10.1 x2 LTE omrežjem wi-fi, zaslona na dotik
Vrsta Zaslona Kapacitivni Zaslon
Vrsta Izdelka Tablični Računalnik Na Dotik
Paket Penasti Okvir
Združljiv za Za Yestel 10.1 x2 LTE omrežjem wi-fi, zaslona na dotik
združljiv kabel za kodo zaslon na dotik oznaka XY-PGC9020 -FPC-A11 X / XY -PGC9020 -FPC-A11 X
Velikost Zaslona 7~10 Inch
Kraj Izvora
Sledenje, Št. Da,

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki

€24.77
Nove Površine Pisalo za Microsoft Surface Pro Pro 1 2 Samo
Novo Pisalo za Microsoft Surface Pro 1 2 Black Blutooth Rokopis Pero Vrsta Izdelka: Pisalo Compatiable: Za Microsoft Surface Pro 1 in Pro 2 Količina: 1 pc Pogoj: Original Novo, S 6-mesečno garancijo.Paket vključuje: 1pc *
€28.24
Prvotna moč odbor BN44-00472A/B/C PD32G0S_BSM za UA32D4003B 32-palčni LCD-TELEVIZOR test je dober
opomba!prijatelj!Splošno BN44-00472( A B C ).Delovanje odbora je enak, vmesnik je enak, in vijačne luknje so enake.Bomo ladja naključno.
€20.65
Novo za 6,5 Palčni Zaslon na Dotik, Računalnike Plošča Za Pioneer SPH-DA120
Novo za 6,5 Palčni Zaslon na Dotik, Računalnike Plošča Za Pioneer SPH-DA120 Paket vključuje: 1(en) kos zaslon na dotik
€5.81
Film 10.1 Palčni na dotik Za Dragon Dotik Beležnica K10 Kapacitivni zaslon na dotik plošče popravilo in nadomestne dele
Obvestilo : Smo tovarne, poklicne, zaslon na dotik, računalnike.Imamo tudi alibaba na debelo.Nudimo tisoče, zaslon na dotik, računalnike.Več potrebujete,veliko boljšo ceno. 1. Vsak zaslon je testiran pred dostava in 100% delo;Popravilo/Zamenjavo
€8.26
BREZPLAČNA DOSTAVA nov tablični računalnik teXet TM-8048, zaslon na dotik, računalnike teXet X-force 8 3g TM-8048 stekla, senzor
Opis: * Združljiv z: TM-8048 * Velikost:8.0 palčni * Barva: Črna/Bela * 100% Testirani pred Odpremo Prosimo, upoštevajte, barve potrebno pred nakupom,Če je barva ni označena, bomo poslali na naključno.Če niste
€59.46
Zaslon na dotik stekla za DMC AST150 AST-150 AST-150C140A AST150C140A
Zaslon na dotik stekla za DMC AST150 AST-150 AST-150C140A ​
€30.23
Za 3D tiskalnik DIY projekt 5.5 palčni 2k 1440*2560 odstranite iz ozadja LCD-zaslona z Zaščitnik
za 3D tiskalnik DIY projekt 5.5 palčni 2k 1440*2560 odstranite iz ozadja LCD-zaslona z Zaščitnik Smo poslali (Bomo jih držijo):
€6.69
Novi Zaslon Na Dotik, Računalnike Za 10.1" Primux Tech Siroco 6 Tablet Na Dotik Stekla, Senzor Zamenjava Brezplačna Dostava
novi Zaslon na Dotik, Računalnike Za 10.1 Primux Tech Siroco 6 Tablet na Dotik Stekla, Senzor Zamenjava Brezplačna Dostava Za nakup te zaslon na dotik,prosimo, odprite Telefon, da preverite zaslon na dotik, priključek za kabel usb in zaslon plošči
€8.51
ZhiYuSun AJ 3035 Uitra Twonav za compeGPS za 2,4 palčni 42mm*32mm 4 vrstice, zaslon na dotik, plošča Senzorja stekla
trgovina description ZhiYuSun AJ 3035 Uitra Twonav za compeGPS za 2,4 palčni 42mm*32mm 4 vrstice, zaslon na dotik, plošča Senzorja stekla Toplo poziv : Blago na zalogi!!!